22 March, 2011

kisah Hari Ini

As salam semuaa..

arinie ku nk habaq sat, nk habaq pe yer..huhu..x reti nk ckp utara laa..k kembali pada asalnyer..korg rse2 la kan elok atau x ku kekalkan bG blog ku nie..bukan pe ku sndri pon dh rse borg ngan bG blog ku nie..kalo ade pendapat yg nk dkongsikan habaq mai nooo....hehehe..

1 hari nie aku x g kelas..huhu..cume kelas petang kul 5-7 nie je aku attend bukan pe arinie group ku kne present sal subjek Etnik..leh than gak la dgn permulaannyer..nk citer ckit..aku pegang Microfon td dh ok n cakap pon cam besa n then dak2 len gelakkan ku..aku xtau depa gelakkan pe n aku pon tumpang skaki gelak..hahaha(giler per)..abeh jer present td aku tnyer kawan ku nape depa gelak mse aku present td?n then kawan ku royaq yang mu g bentang mcm nk cari gaduh awatnyer..dh la muke mu pon mcm pengganas lgsung x senyum..hoho..aku pon terdiam n terpikir???btol ke aku bentang ngan gaya cam2??huhu..Anda bayang kanlaaa...

bayak pula arinie nk digebangkan yer..emm..ok dari pg td aku ngok Video IniAnwarHadi n Matluthfi90..saje ku bezakan antara dua nie..hehehe..boleh dikatakan mereka nie ader cara yg tersendri..yg IniAnwarHadi kbnyakkan video dia nie berksahkan tntg nasihat..that my opinion..yg Matluthfi90 dia nie bg ku leh pelbagaikan lawak dengan bahan yg dia ader..kalo nk tau g youtube n taip name depa nie k..grenti x kering gusi gelak..hahaha..
kat bawah nie ku share kan ckit video tok tontonan anda k..

nie video Matluthfi90 yg terbaru


nie video Matluthfi90 tahun lepas



ini lak video IniAnwarHadi







0 comments:

Post a Comment

please comment me..

FoLLoWerS