30 November, 2011

Hppy Birtday

 

happy birtday tok kawan ku sorg nie..
x sangka lak brtday dia nie jatuh pada 30/11/2011..huhu
pe2 pon happy bornday tok kwn ku Zeemah..
jenuh c ruben nie kaco c birtday girlz..
tersipu2 malu dianye..
one day nk perkene gak c zeemah nie..hehe
tggu n see yer..hehe..
mayb bulan nie la bnyk giler yg ku post..
mne xnye bulan nie semua sal sepak bola..
aku nie antu gak bola..hehe..
mln nie kalo jdi nk p kelana jaya tgk bola..
sape nk ikut???
tgk ruben men..



23 November, 2011

Maafkan Saya


 

arinie ku x g kelas..mud jd cedih..2 je nk bgtau..
Pn. maafkan sy cz x g kelas td..huhu..insyaalah peh nie x wat g..
hope sy dpt selesaikan keje yg puan bg tempoh hari..
sy tahu puan rse kecewa n marah ngan budak2 kelas kami td..
maafkan kami semua puan n doakan kami supaya lulus dlm exam mu nanti yer.. 
sy rase bersalah sgt2..
JAVA PROGRAMMING (OOP)
:( :( :( :( :( ( :( :( :( :(











22 November, 2011

Malaysia Menang


Alhamdulillah kepada rakyat Malaysia akhirnya dpt juga bawak pingat emas sukan sea 2011..
Malaysia kalo x silap dh gondol 59emas pada sukan sea kali nie..
dh melebihi jangkaun FAM dh..
Tahniah Hariamau Muda Malaysia..
balik Malaysia dengan bangga skali..
tercapai sudah mempertahankan pingat emas dua tahun lepas..
Malaysia menang sepakan penalti 5-4 indonesia..
wlaupon korang bakar bendera Malaysia, tp kami ttp menang..
Amin Y.R.Alamin..

xtahannya penyampai TV3 pon pakai jersi Malaysia masa sampaikan berita td..
punyala semangatnya..
mcam ni la yg kita nk..


nie pic yg sempat ku tgkap td..hehehe..

Tahniah kepada permain Harimau Muda Malaysia terutamanya Fakri (13), Badrol Bakhtiar (c)(10), Asarudin (6) yang menjaringkan gol untk Malaysia pada masa pertama, Najmi (21), Fadhli (??), Fendi(17), Yong (28), Thamil, Khairul Fahmi (G.K)(1), Irfan (7), Muslim (24), n d else.. 

21 November, 2011

Malaysia vs Indonesia


skali lg pertembungan antara Malaysia dan Indonesia..
b4 2 kedua2 negara nie dh menewaskan Mymar n Vietnam..
Jom sksikan perlawanan pada pukul 8.30 mlm nie di TV3..
ku doakan Malaysia bwk pingat Emas dan ulangi kemenagan 2 tahun sebelum nie..
kepada pemain dan penyokong Malaysia jage kesalamtan diri.
that all dari aku Penyokong Setia Harimau Muda Malaysia..

Selamat Maju Jaya..

20 November, 2011

Baju Oh Baju


huhu..ayat yg leh dgambarkan arini..
sbb ape?
sbb nye ku beli bju x muat ajer..padahal 2 mmg saiz aku..huhu..
dh 2 kali aku tukar dh..malu lak rsenye jumpe abg 2 lg..
sok last kalo x muat lagi x taula..
nie bju yg ku beli..yg putih x sempat nk upload cz dh pulg kan dh..


lawa sgt but x muat dipakai..huhu :(

T90





SAL BOLA
emm..akhirnye harimau melaya bertemu sang garuda lg nmpaknye
well ku doakan smoga pemain malaysia leh bawak pingat emas sukan sea nie t..
petg td Malysia menewaskan Myanmar 1-0..
mlm td Indonesia juga menewaskan Vietnam 2-0..
ku rse keputusan memihak malaysia cz mng semua game..
Jom la ramai2 doakan Malaysia mng k..
Games akan berlagsung hari 2 hari kemudian..

17 November, 2011

Malasia Vs Indonesia



tarikh hari ini amat bermkna bg pasukan Harimau Malaya tok perlawanan Sea Games di Indonesia.
perlawanan akan bermula petang nie kul 7mlm..
Hope penyokong Malaysia leh sokong n doakan pasukan kite menang tok perlawanan hari ini
TM main bersungguh2 tau ..

tok Indonesia lak jgn la wat hal k kat negara sndiri..
mcm berat sebelah jer Indonesia ngan negara Malaysia..
Menang kalah adat pertandingan so doakan la tok pasukan msing2..


Malaysia Boleh vs Indonesia Bisa


Slogan pembakar semangat pasti bergema di seluruh Stadium Bung Karno. Jika skuad Malaysia terkenal dengan slogan ‘Malaysia Boleh‘, Indonesia juga pasti tidak mahu kalah dengan slogan mereka ‘Indonesia Bisa‘. Namun, kelebihan tetap berpihak kepada Indonesia yang pasti akan menang sorak dengan kehadiran ribuan penyokong mereka di halaman sendiri. Tapi skuad Harimau Malaya mesti yakin yang mereka boleh melakukannya sebab Malaysia Boleh!



16 November, 2011

Updated Pic tok BelaTed BirtdAy Gurlz




















Belated Gurlzz

 
 
hahahaha..
tok permulaannye ngatkan x mnjdi tok pekenakan Makcik nie..
thanx to Rayyen, Lin, Zeemah, Ruben n Hazian cz bg kerjasama td yer..
mule2 xnak join bling2 tepung nie tp Uncle Ruben dh baling tepung kat aku pe lg mulala sesi membaling dilaksanakan..
Soe kat A'an cz akak 'terhasut' oleh geng2 nie tok bling tepung n kek kat a'an..soe skali lg..
hidung pon dh sosek sosek sebab dh msuk tepung, mata pon dh berair disebabkan x cukup tdo so pe lg
Jom ZZZZZZZZZZZZZ....

thanx pada semua Geng Politechnic, Kolej n dak STPM cz laksana misi kali ini..


15 November, 2011

Dajal


walaupon brtday budak nie dh lepas but kitorg still nk pekena dia mlm nie..ciap la Makcik nie..hehehe..
malam nie nk lepaskan beban tgk wayang n then bru pikir nk wat keje..
assigmnt yg mnggu tok bulan nie 

Java = Project
Enjin Gelintar = Assigmnt 
SaD = Project
Acedemic Com = Project (Java Vs C++)
OM = Project n Tutorial

Layout

  


mcm x terurus lg layout blog ku nie..huhu..sehari suntuk ku mengadjust, mengupdated n mengedit2 layout blog..mate nie pon dh tired..keje len bynk x siap lg nie..hehehe..insyallah sok luse ku wat yer..sabar ye Project2 ku ..hehe..k la mcm nk tdo dlu..ade mse t ku updated lg blog ku nie..

14 November, 2011

test2

 
 
testing jer nie..kalo jadi alhamdulilah..hehehe

14/11/2011

As salam

msti korag ngat tarikh nie tarikh keramat kan..mgkin betol tarikh nie tarikh keramat cz keramat bg dak2 yg ambek SPM tahun nie..gud luck tok korang expecially my cousin Mardiana..hope leh target exam nie yer..

arinie perangai aku pelik..nape yer?aku sndri pon xtau nape peragai ku cmnie..huhu..boring teramat sgt tok kali kedua di UKM n pada semester yg sme gak..mcm arini x complete je..huhu..mayB mood bercuti di kampg still ade lg kot..rindu kat mak n ayah..huuuaaaa..

org kate muke ku like gangster btol ker?emm..mayb la kalo ku wat muke masam or serius..mmg like gangster..hehe..but gangster2 pon dlm ati ade taman gak..ku nie cepat gak nagis kalo certain part yg ku x leh kawal like org marah aku, tgk citer yg touching2 and so on..xkan nk cerita semua kan..hehehe..

ade org anggap aku EGO?it's right?ku rse semua org ade EgO sendri kan but xnak tnjuk jer..aku pon xtau ape yg Ego nye aku nie?mcm knal jer ayat nie?hehehe..n ade gak org kate aku nie kelakor?kelakor ker ku skrg nie?emm..mayb la..akak ku pon kate ku nie giler2 gak org nyer..

Okla..that all..



 


Adakah Anda Tahu???

As salam

Umar al-Khattab r. a berkata, terdapat 9 jenis anak syaitan :

1. Zalituun
Duduk di pasar/kedai supaya manusia hilang sifat jimat cermat.Menggoda supaya manusia berbelanja lebih dan membeli barang-barang yang tidak perlu.

2. Wathiin
Pergi kepada orang yang mendapat musibah supaya bersangka buruk terhadap Allah.

3. A’awan
Menghasut sultan/raja/pemerintah supaya tidak mendekati rakyat. Seronok dengan kedudukan/kekayaan hingga terabai kebajikan rakyat dan tidak mahu mendengar nasihat para ulama.

4. Haffaf
Berkawan baik dengan kaki botol. Suka menghampiri orang yang berada di tempat-tempat maksiat (contoh: disko, kelab malam & tempat yang ada minuman keras).

5. Murrah
Merosakkan dan melalaikan ahli dan orang yang sukakan muzik sehingga lupa kepada Allah. Mereka ini tenggelam dalam keseronokan dan glamour lain-lain.

6. Masuud
Duduk di bibir mulut manusia supaya melahirkan fitnah, gosip, umpatan dan apa sahaja penyakit yang mula dari kata-kata mulut.

7. Daasim
Duduk di pintu rumah kita. Jika tidak memberi salam ketika masuk ke rumah, Daasim akan bertindak agar berlaku keruntuhan rumah tangga (suami isteri bercerai-berai, suami bertindak ganas, memukul isteri, isteri hilang pertimbangan menuntut cerai, anak-anak didera dan pelbagai bentuk kemusnahan rumahtangga lagi).

8. Walahaan
Menimbulkan rasa was-was dalam diri manusia khususnya ketika berwuduk dan solat dan menjejaskan ibadat-ibadat kita yang lain.

9. Lakhuus
Merupakan sahabat orang Majusi yang menyembah api/matahari

Mana satu jenis anak syaitan yang sering mengganggu anda ? Adakah jenis Walahaan iaitu was-was untuk menyebarkan maklumat ini ? 


FoLLoWerS